Mikael Muresu Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mikael Muresu Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Mikael Muresu Konsult Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mikael Muresu Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mikael Muresu Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Mikael Muresu Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mikael Muresu Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brennerv. 13, 168 55, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-179353.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mikael Muresu Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mikael Muresu Konsult Aktiebolag har idag 556383-8605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mikael Muresu Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, datakonsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Mikael Muresu Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Muresu, Angelo Lars Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Muresu, Mari Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .