AllDuplo Offsettryck Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är ett av dem. Statusen för AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som AllDuplo Offsettryck Aktiebolag ska trivas.

AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av trycksaker och kontorsmaterial jämte med detta förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är AllDuplo Offsettryck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med AllDuplo Offsettryck Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54572300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Bengt Olof -Bergman, Magnus Bengt-Olof -Bergman, Sigrid Anita.

De som är på något sätt har med AllDuplo Offsettryck Aktiebolag är Bergman, Magnus Bengt-Olof som är född 1975 och har titeln VD, Bergman, Magnus Bengt-Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Rolf Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Bengt Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Sigrid Anita som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marcus Anders Christer som är född 1967 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

AllDuplo Offsettryck Aktiebolag har 556383-7862 som sitt organisationsnummer.