Innotech Healthcare Aktiebolag

Stockholms län

Information

Innotech Healthcare Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Innotech Healthcare Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Innotech Healthcare Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Innotech Healthcare Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Innotech Healthcare Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Innotech Healthcare Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Opphem Fridhem, 590 46, Rimforsa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-24066.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Innotech Healthcare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Innotech Healthcare Aktiebolag har idag 556381-8029 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Innotech Healthcare Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av metall- och plastprodukter, såsom handredskap, för handel och industri främst inom området fritid och egenvård, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Innotech Healthcare Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wigren, Peter Erik Harald som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laxvik, Lars Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Mats Tomas som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .