Walerud & Partners Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Walerud & Partners Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Walerud & Partners Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Walerud & Partners Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Walerud & Partners Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Walerud & Partners Aktiebolag ska trivas.

Walerud & Partners Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsekonomi, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Walerud & Partners Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Walerud & Partners Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Walerud & Partners Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6143900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Walerud & Partners Aktiebolag är Walerud, Bengt Yngve som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Walerud Boreta, Jane Christine som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Walerud & Partners Aktiebolag har 556381-5934 som sitt organisationsnummer.