Mandragola Film & Teater Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mandragola Film & Teater Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Mandragola Film & Teater Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Barsotti, Carlo som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Barsotti, Lill Anna Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Vavolidu, Zinovea som är född 1972 och har titeln Revisor, Brantz AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mandragola Film & Teater Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mandragola Film & Teater Aktiebolag på telefon 08-310632.

Bolaget skall bedriva produktion av film och teater, konsulttjänster och förlagsverksamhet inom nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mandragola Film & Teater Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mandragola Film & Teater Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mandragola Film & Teater Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mandragola Film & Teater Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mandragola Film & Teater Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mandragola Film & Teater Aktiebolag har 556381-4192 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.