Techdata Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Techdata Sverige Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Techdata Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vallberg, Mats Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerstedt, Lennart Olov som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Techdata Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Techdata Sverige Aktiebolag på telefon 070-7707046.

Bolaget skall idka handel och utveckling av datorprodukter, dataprogram, datatjänster och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Techdata Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Techdata Sverige Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Techdata Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-05-14 och Techdata Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Techdata Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Techdata Sverige Aktiebolag har 556380-7048 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.