Rovira & Co AB

Stockholms län

Information

Rovira & Co AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Rovira & Co AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rovira & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rovira & Co AB har haft sedan 1994-01-01. Rovira & Co AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rovira & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsög. 104, 118 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6405612.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rovira & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Rovira & Co AB har idag 556380-6800 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rovira & Co AB

Bolaget skall bedriva handel med konst, antikviteter, mynt och frimärken samt bedriva ekonomisk konsult-, utbildnings- och agenturverksamhet inom livsmedelsbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Rovira & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rovira Vall de Vilaramo, Miguel D L som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Rovira Vall De Vilaramo, Daniel J A som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .