Plumbing & Installation Sthlm AB

Stockholms län

Information

Plumbing & Installation Sthlm AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Plumbing & Installation Sthlm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Plumbing & Installation Sthlm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Plumbing & Installation Sthlm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-20. Men sedan 2008-01-11 så har Plumbing & Installation Sthlm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Primusg. 50, 112 67, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plumbing & Installation Sthlm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5687083.

Stockholm arbetar för att bolag som Plumbing & Installation Sthlm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plumbing & Installation Sthlm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva VVs-installation och -rådgiving, försäljning av VVS- och byggmaterial, byggverksamhet, enklare byggnationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plumbing & Installation Sthlm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plumbing & Installation Sthlm AB och det är följande personer, Ljungqvist, Bo Peter Andreas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungqvist, Robin Per Gustav som är född 1982 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Plumbing & Installation Sthlm AB är 556379-8411.