Broströms Juridiska & Redovisning AB

Stockholms län

Information

556375-6492 är organisationsnummer för verksamheten Broströms Juridiska & Redovisning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Broströms Juridiska & Redovisning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Broströms Juridiska & Redovisning AB finns i.

Broströms Juridiska & Redovisning AB har varit registrerat sedan 1989-11-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Broströms Juridiska & Redovisning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Broströms Juridiska & Redovisning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Broströms Juridiska & Redovisning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Broströms Juridiska & Redovisning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6424533 eller genom brev på följande adress:
Ringv. 123, 116 61, Stockholm

Bolaget skall bedriva juridik- och redovisningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Broströms Juridiska & Redovisning AB och det är Broström, Berndt Connie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broström, Patrik Ingvar Emanuel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Sebastian Ingvar Emanuel som är född 1982 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor,