Securitas Larmcentral AB

Stockholms län

Information

Securitas Larmcentral AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Securitas Larmcentral AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Securitas Larmcentral AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Securitas Larmcentral AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Securitas Larmcentral AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6577600.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Securitas Larmcentral AB Privat, ej börsnoterat.

Securitas Larmcentral AB har idag 556374-7889 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Securitas Larmcentral AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bevaknings- och säkerhets- branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Securitas Larmcentral AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindskog, Lars Olle som är född 1968 och har titeln VD, Lindskog, Lars Olle som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Meeus, Lucien Guillaume Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Källsholm, Björn Joachim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordahl, Per-Gösta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorAdolfsson, Leif Patrik som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .