BACALA INVEST Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns BACALA INVEST Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. BACALA INVEST Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

BACALA INVEST Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556370-4369.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-335009 alternativt besöka eller skicka post till BACALA INVEST Aktiebolag på följande adress Sveav. 133, 113 46, Stockholm.

BACALA INVEST Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I BACALA INVEST Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Hörndahl, Pialena Christina som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ander, Lena Christina som är född 1942 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av konsulttjänster inom fastighetsteknik, handel med nöjesartiklar, kapitalvaror, värdepapper, fastigheter och bostadsrätter samt idka därmed förenlig verksamhet.