Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag

Stockholms län

Information

Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-09-19. Men sedan 1990-01-01 så har Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hamng. 11, 111 47, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6790940.

Stockholm arbetar för att företag som Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kommunikationsområdet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gennerud, Hans Bertil -Gullers, Mats Frans Valdemar -Nordfors, Lennart Siegfried -Runsiö, Fredrik -Sjöberg, Annika Margareta Firman tecknas av -Olofsdotter, Lisbeth i förening med en av -Gennerud, Hans Bertil -Gullers, Mats Frans Valdemar -Runsiö, Fredrik -Sjöberg, Annika Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag och det är följande personer, Nordfors, Lennart Siegfried som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Olofsdotter, Lisbeth som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöberg, Annika Margareta som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Gennerud, Hans Bertil som är född 1960 och har titeln VD, Gennerud, Hans Bertil som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullers, Mats Frans Valdemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande.Ahrnell, Britt-Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Danowsky, Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvar, Knut Martin Henschen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot.Runsiö, Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot.Westerberg, Göran Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot.Winblad, Ewonne Elisabet som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot.Sandell, Mats Johan Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gullers Grupp Informationsrådgivare Aktiebolag är 556370-4260.