QA Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns QA Fastighets Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. QA Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

QA Fastighets Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556369-3042.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-373158 alternativt besöka eller skicka post till QA Fastighets Aktiebolag på följande adress Bromma Kyrkv. 460 A, 168 58, Bromma.

QA Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I QA Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jeding, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jeding Steinmann, Ann-Charlotte M som är född 1969 och har titeln Suppleant , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom både i Sverige och inom EU, förvaltning av aktier och andra finansiella tillgångar, värdepappershandel. konsultverksamhet inom fastighetsområdet samt annan därmed förenlig verksamhet.