Brita Lanning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Brita Lanning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Brita Lanning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Brita Lanning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Brita Lanning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Brita Lanning Aktiebolag ska trivas.

Brita Lanning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklambyrå och konsultationer inom grupprelation och personlig utveckling jämte konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brita Lanning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Brita Lanning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Brita Lanning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-207005.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Brita Lanning Aktiebolag är Lanning, Brita Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lanning, Johan Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fransson, Ingrid Jeanette som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Brita Lanning Aktiebolag har 556365-5678 som sitt organisationsnummer.