Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag

Stockholms län

Information

Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Birger Jarlsg. 42, 114 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6118009.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag har idag 556365-3889 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att, under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse, driva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Wilhelm Thornefors Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tornefors, Bengt Olof Wilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramström, Pär Olof Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .