Wild Bike Aktiebolag

Stockholms län

Information

Wild Bike Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Wild Bike Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tammi, Jari Olavi som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Stumpp, Michael Peter Konstantin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wild Bike Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wild Bike Aktiebolag på telefon 08-4111771.

Bolaget skall bedriva import, och försäljning av motorcyklar och motorcykeldelar, reparationer av motorcyklar. Förvärva, förvalta och försälja fastigheter, bedriva värdepappershandel, ingå delägarskap i andra rörelsedrivande företag, samt idka härmed förenlig verksamhet.

Idag är Wild Bike Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wild Bike Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wild Bike Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Wild Bike Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wild Bike Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Wild Bike Aktiebolag har 556360-9840 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.