Prööm & Partners Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Prööm & Partners Invest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prööm & Partners Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Prööm & Partners Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Prööm & Partners Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prööm & Partners Invest Aktiebolag ska trivas.

Prööm & Partners Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prööm & Partners Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Prööm & Partners Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Prööm & Partners Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6258825.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prööm & Partners Invest Aktiebolag är Prööm, Urmas som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Lars Gösta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Prööm & Partners Invest Aktiebolag har 556360-6929 som sitt organisationsnummer.