I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-05-17 så har I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klippg. 16, 171 47, Solna. Vi ni istället prata med I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7305270.

Bolaget skall bedriva språkutbildning, konsultationer inom området språkutbildning, försäljning av utbildningsmaterial samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Söderberg, Lars som är född 1948 och har titeln VD, Söderberg, Lars som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Juslin, Leif Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

I.N.S. Intensiv Språkutbildning Nord Aktiebolag har 556360-1557 som sitt organisationsnummer.