Algorithmica Research Aktiebolag

Stockholms län

Information

Algorithmica Research Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Algorithmica Research Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holm, Niclas Fredrik som är född 1967 och har titeln VD, Holm, Niclas Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Alaton, Peter David som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Magnus Waldemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Robert Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorJohnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Algorithmica Research Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Algorithmica Research Aktiebolag på telefon 08-4404400.

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av finansiell mjukvara, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Algorithmica Research Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Algorithmica Research Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Algorithmica Research Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Algorithmica Research Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Algorithmica Research Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Algorithmica Research Aktiebolag har 556357-1180 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.