Britax Nordiska Barn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, produktutveckling, utbildning, handel och uthyrning av produkter för personskydd för barn och transporter av barn samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Britax Nordiska Barn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Britax Nordiska Barn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1989-04-17 så skapades Britax Nordiska Barn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Britax Nordiska Barn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Britax Nordiska Barn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556356-9465 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Britax Nordiska Barn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Britax Nordiska Barn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-56484100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kahofer, Karl -Watson, Ian Andrew Firman tecknas två i förening av -Hedman, Marianne -Holmberg, Mats Olof -Lundgren, Stig Mats -Skertchly, Paul Clifford -Åsbrink, Anders Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Britax Nordiska Barn Aktiebolag är Hedman, Marianne som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Holmberg, Mats Olof som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Lundgren, Stig Mats som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Åsbrink, Anders Göran som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Kahofer, Karl som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skertchly, Paul Clifford som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESWatson, Ian Andrew som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Linér, Karl Anders Arne som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.