Rolf Back Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Rolf Back Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rolf Back Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rolf Back Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rolf Back Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rolf Back Aktiebolag ska trivas.

Rolf Back Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom främst områdena företagsledning, marknadsföring och organisationsfrågor jämte psykoanalys och psykoterapi samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolf Back Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Rolf Back Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Rolf Back Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7564338.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rolf Back Aktiebolag är Back, Rolf Arnold som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Back, Karin Monica som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven Erik som är född 1935 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolf Back Aktiebolag har 556356-6966 som sitt organisationsnummer.