Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva annonsbyrå och konsultverksamhet inom marknadsföring, i egen regi eller genom delägarskap i andra bolag med rätt för bolaget att äga och förvalta fast och lös egenodm samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1989-03-17 så skapades Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556354-9962 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54581580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lasse Åberg & Co Reklambyrå Aktiebolag är Björkhagen, Klas Bertil som är född 1954 och har titeln VD, Björkhagen, Klas Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Lars Gunnar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .