Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag ska trivas.

Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultverksamhet i företagsledning, genom värdeanalys, effektivitetsanalys, strategianalys, marknadsföringsanalys, affärsanalys, evolutionsanalys, benchmarkingmetodik, benchlearningsmetodik, organisations- metodik understödja organisationers utveckling och implementering av managementmetoder samt konsultverksamhet inom olika organisationers uppbyggnad och funktionssätt, handel och förvaltning med värdepapper, förvaltning av fast egendom, import och försäljning av naturläkemedel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8152740.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag är Karlöf, Bengt som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlöf, Ilona som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Karlöf Affärsutveckling Aktiebolag har 556354-7495 som sitt organisationsnummer.