J-E TeleData Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra försäljning av datorprogram med därtill hörande konsultverksamhet, informationsförmedling via datamedia, redovisningstjänster ävensom äga och förvalta aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J-E TeleData Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är J-E TeleData Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1989-02-21 så skapades J-E TeleData Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel J-E TeleData Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

J-E TeleData Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556348-6553 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är J-E TeleData Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med J-E TeleData Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6413980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundholm, Eva Marianne Elisabeth -Lundholm, Jan-Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom J-E TeleData Aktiebolag är Lundholm, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln VD, Lundholm, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Eva Marianne Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Elna Marianne som är född 1932 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .