Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, köpa, förvalta och sälja fast egendom ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-518280.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag är Willers, Wilhelm Gustav Einar som är född 1941 och har titeln Likvidator, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ortala Fastighets- och Byggnads Aktiebolag har 556348-5852 som sitt organisationsnummer.