Förvaltnings AB Rödarvet

Stockholms län

Information

Förvaltnings AB Rödarvet hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Förvaltnings AB Rödarvet finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förvaltnings AB Rödarvet tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Förvaltnings AB Rödarvet har haft sedan 1994-01-01. Förvaltnings AB Rödarvet har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Förvaltnings AB Rödarvet så kan ni göra det genom att skicka er post till Smörblommegränd 11 A, 165 72, Hässelby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4717375.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Förvaltnings AB Rödarvet Privat, ej börsnoterat.

Förvaltnings AB Rödarvet har idag 556347-9624 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Förvaltnings AB Rödarvet

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva allt ifån byggnadsverksamhet till försäljning och installationer av elektriska och mekaniska produkter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Förvaltnings AB Rödarvet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjögren, Mats Ingvar som är född 1958 och har titeln VD, Sjögren, Mats Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Eva-Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor, .