Tennspot Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tennspot Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Tennspot Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tennspot Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tennspot Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tennspot Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tennspot Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Folkskoleg. 7, 117 35, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tennspot Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tennspot Aktiebolag har idag 556347-5432 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tennspot Aktiebolag

Bolaget skall bedriva drift- och konsultverksamhet inom sport- och fritidsbranschen samt produktionsvaruinriktad partihandel inom sport, klädes och båtbranschen samt driva handel med aktier och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

I Tennspot Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tennhagen, Peter Hans Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolander, Paulina Anna Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Westman, Ulf Tommy som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .