Haskel Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556345-3892 är organisationsnummer för verksamheten Haskel Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haskel Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Haskel Konsult Aktiebolag finns i.

Haskel Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haskel Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Haskel Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Haskel Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Haskel Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7870488 eller genom brev på följande adress:
Ribersborgsv. 13 A, 217 53, Malmö

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultations- och utbildningsverksamhet, leasingverksamhet med kontorsutrustning och motorfordon, äga, hyra ut och bedriva handel med fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Haskel Konsult Aktiebolag och det är Haskel, Sven Anders Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Haskel, Sven Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Haskel, Tora Dagmar Elisabet som är född 1925 och har titeln Suppleant, Brorsson, Hans Ola som är född 1959 och har titeln Revisor, Brorsson & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,