Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och konsultation inom den optiska branschen samt idka därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-12-01 så skapades Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556343-6715 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6632468 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fältöversten Kontaktlinser Aktiebolag är Jettman, Ove som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jettman, Inger Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Åborg, Björn Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Åborg Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .