Planens Städ Aktiebolag

Stockholms län

Information

Planens Städ Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Planens Städ Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Planens Städ Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Planens Städ Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-06. Men sedan 1991-01-01 så har Planens Städ Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Huddingev. 447, 125 42, Älvsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Planens Städ Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-931193.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Planens Städ Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Planens Städ Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva lokalvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Planens Städ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Planens Städ Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Pia Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråhle, Anders Erik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hellgren, Pirjo Hanneli som är född 1957 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Planens Städ Aktiebolag är 556342-7359.