RM Reklam & Design Aktiebolag

Stockholms län

Information

RM Reklam & Design Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där RM Reklam & Design Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. RM Reklam & Design Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RM Reklam & Design Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. RM Reklam & Design Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RM Reklam & Design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Upplandsg. 75, 113 44, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7590029.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RM Reklam & Design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RM Reklam & Design Aktiebolag har idag 556340-6585 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för RM Reklam & Design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av egendesignade textilprodukter i grossistled, designarbete avseende företagsprofilering, reklam- och marknadskommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RM Reklam & Design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sellén Andersson, Karin Monica som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Börje Richard som är född 1953 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, Malmeby, Anders Jan Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.