Hinc Asset Management AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Hinc Asset Management AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Hinc Asset Management AB är ett av dem. Statusen för Hinc Asset Management AB är att Bolaget är aktivt.

Hinc Asset Management AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hinc Asset Management AB ska trivas.

Hinc Asset Management AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för Bolagets verksamhet är att i enlighet med lagen om värdepappersmarknad (2007:528) hantera uppdrag som omfattar: Mottagande och vidarebefordran av order i fråga om ett eller flera finansiella instrument, utförande av order avseende finansiella instrument på kunders uppdrag, diskretionär portföljförvaltning avseende finansiella instrument, samt investeringsrådgivning till kund avseende finansiella instrument.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hinc Asset Management AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Hinc Asset Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hinc Asset Management AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6118215.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ankarcrona, Sten Henr.Theod.Stensson.

De som är på något sätt har med Hinc Asset Management AB är Ankarcrona, Sten Henr.Theod.Stensson som är född 1945 och har titeln VD, Ankarcrona, Sten Henr.Theod.Stensson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, de Geer, Johan Gustaf Gerard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ankarcrona, Sten Otto Theodor H:son som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Davéus, Ulf Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Davérev AB som är född och har titeln Revisor.

Hinc Asset Management AB har 556340-4085 som sitt organisationsnummer.