Vesuvius AB

Stockholms län

Information

Vesuvius AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Vesuvius AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vesuvius AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vesuvius AB har haft sedan 1994-01-01. Vesuvius AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vesuvius AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Höglandstorget 9, 167 71, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-263320.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vesuvius AB Privat, ej börsnoterat.

Vesuvius AB har idag 556339-5374 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gärdsmo, Fred Bertil -Gärdsmo, Gerd Mariann är den som för stunden ansvarar för Vesuvius AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fyra områden - organisation ekonomi, media, information och social omsorg. Bolaget kan dessutom äga, förvalta samt uthyra fast egendom, maskiner och fordon, äga och förvalta akiter och andra värdepapper samt idka med ovanstående arbetsområden förenlig verksamhet.

I Vesuvius AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gärdsmo, Fred Bertil som är född 1932 och har titeln VD, Gärdsmo, Fred Bertil som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Gärdsmo, Gerd Mariann som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman, Lena Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Matson, Bo Martin som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .