Denva Installations Aktiebolag

Stockholms län

Information

Denva Installations Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Denva Installations Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Denva Installations Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Denva Installations Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Denva Installations Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Denva Installations Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slättv. 1 B, 135 53, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7129586.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Denva Installations Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Denva Installations Aktiebolag har idag 556339-1142 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Denva Installations Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel, uthyrning och underhåll av elektronik, motorfordon och bygginventarier, handel med och förvaltning av ädelmetaller och värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Denva Installations Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindva, Denny Bror som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindva, Gull Teresia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .