Cerise Reklam Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Cerise Reklam Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Cerise Reklam Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Cerise Reklam Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-10-25 så har Cerise Reklam Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Cerise Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Cerise Reklam Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Nackag. 20, 116 47, Stockholm. Vi ni istället prata med Cerise Reklam Aktiebolag så kan ni göra det på 08-4420721.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena grafisk formgivning, reklamprojektledning och konsthantverk samt konsult- och rådgivningsverksamhet inom företagslednings- och managementområdet, VVS- och byggområdet samt andra, med ovan nämnda områden, förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundgren, Gudrun Barbro som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nygren, Jan Ture Karl som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlig, Agneta Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Markman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Cerise Reklam Aktiebolag har 556338-6050 som sitt organisationsnummer.