Johnny Lonn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva artistisk och konstnärlig verksamhet, konsultation främst inom utbildning, redovisning, leasing av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johnny Lonn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Johnny Lonn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-10-31 så skapades Johnny Lonn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Johnny Lonn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Johnny Lonn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556335-2888 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Johnny Lonn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Johnny Lonn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7393511 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johnny Lonn Aktiebolag är Lönnqvist, Björn Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnqvist, Berit Irene som är född 1952 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .