Meta Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

Meta Management Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Meta Management Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Meta Management Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Meta Management Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-09-21. Men sedan 1989-01-01 så har Meta Management Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ängsullsv. 66, 162 46, Vällingby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Meta Management Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7919960.

Stockholm arbetar för att företag som Meta Management Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Meta Management Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall idka förlagsverksamhet, handel med värdepapper, handel med konst och antikviteter, konsultverksamhet med analys, rådgivning, utbildning och undervisning, stödjande företag med varumärkesanknuten kommersiell verksamhet jämte idka därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Meta Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Linn, Anna Lena Charlotta -Linn, Carl Eric.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Meta Management Aktiebolag och det är följande personer, Linn, Anna Lena Charlotta som är född 1952 och har titeln VD, Linn, Anna Lena Charlotta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Linn, Carl Eric som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidar, Lars Henry som är född 1950 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Meta Management Aktiebolag är 556334-1444.