Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas.

Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet som konsulterande arkitekter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-103200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag är Arnell, Bengt som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnell, Jon som är född 1976 och har titeln Suppleant, Strid, Nina Dorthe Björnskov som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Jonsson & Arnell Arkitektkontor Aktiebolag har 556333-7756 som sitt organisationsnummer.