Aktiebolaget Bygg-Zäta

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aktiebolaget Bygg-Zäta. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Bygg-Zäta tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Bygg-Zäta är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556333-6360.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6211940 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Bygg-Zäta på följande adress Fakturav. 2, 175 62, Järfälla.

Aktiebolaget Bygg-Zäta är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Aktiebolaget Bygg-Zäta så sitter följande personer i styrelsen: , Lund, Eva Cecilia som är född 1955 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- coh entreprenadverksamhet inom ventilation, försäljning av ventilationsförnödenheter samt äga och förvalta fast och lös egendom.