K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Munkert, John Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller Munkert, Gull-Evi Karin M som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sievert Läckgren, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag på telefon 08-7140655.

Bolaget skall bedriva begravningsverksamhet, bouppteckningar, gravstensförsäljning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

K Andersson-Munkert Begravningsbyrå Aktiebolag har 556333-4423 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.