DJ Vent Aktiebolag

Stockholms län

Information

DJ Vent Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där DJ Vent Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. DJ Vent Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DJ Vent Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. DJ Vent Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DJ Vent Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rusthållarv. 8, 128 41, Bagarmossen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6481055.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DJ Vent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DJ Vent Aktiebolag har idag 556333-4415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Dan Karl Erik -Komulainen, Jari Jukka är den som för stunden ansvarar för DJ Vent Aktiebolag

Bolaget skall utföra service, installationer och entreprenader avseende kyl-, styr- och reglerutrustning för luftbehandling samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I DJ Vent Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Dan Karl Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Komulainen, Jari Jukka som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnmalm, Stefan Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lindberg, Joakim som är född 1976 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .