Hamrin & Partners AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva information, pedagogik och produktion av informationsmaterial inom företag och offentlig sektor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hamrin & Partners AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Hamrin & Partners AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-09-07 så skapades Hamrin & Partners AB och företaget är har F-skattsedel Hamrin & Partners AB har haft det sedan 1994-01-01.

556332-3624 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Hamrin & Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hamrin & Partners AB så går det att nå dem via telefon på 08-317650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Sture Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hamrin & Partners AB är Johansson, Sture Ingvar som är född 1963 och har titeln VD, Johansson, Sture Ingvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Mats Olof Johannes som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Haack, Maria Kristina Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor.