Fondentia Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Fondentia Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Fondentia Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fondentia Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fondentia Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Fondentia Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Fondentia Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i administrativa frågor, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper, handel med patenträttigheter och tekniska artiklar inom data- och telekommunikationsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fondentia Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Fondentia Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Fondentia Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-801870.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fondentia Fastighets Aktiebolag är Malmberg, Björn Heinz Hjalm.H R T Å som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Laila Eleonora som är född 1933 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Fondentia Fastighets Aktiebolag har 556332-2444 som sitt organisationsnummer.