Auktionskompaniet Stockholm City AB

Stockholms län

Information

Auktionskompaniet Stockholm City AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Auktionskompaniet Stockholm City AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Auktionskompaniet Stockholm City AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Auktionskompaniet Stockholm City AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-07-21. Men sedan 1990-01-01 så har Auktionskompaniet Stockholm City AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hälsingeg. 43, 113 31, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Auktionskompaniet Stockholm City AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-235700.

Stockholm arbetar för att företag som Auktionskompaniet Stockholm City AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Auktionskompaniet Stockholm City AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva auktionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Auktionskompaniet Stockholm City AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Söderholm, Niklas Per Birger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Auktionskompaniet Stockholm City AB och det är följande personer, Söderholm, Niklas Per Birger som är född 1969 och har titeln Extern VD, Petersén, Carl-Gustaf Karsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engelbert, Stig Filip George som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Talsma, Caroline Gunilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rindstig, Lennart Ingemar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Auktionskompaniet Stockholm City AB är 556331-2114.