Studio Stefan Evertson Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Studio Stefan Evertson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Studio Stefan Evertson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Studio Stefan Evertson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556331-1181.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Studio Stefan Evertson Aktiebolag på följande adress Johan Skyttes v. 203, 125 34, Älvsjö.

Studio Stefan Evertson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Studio Stefan Evertson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elektro- och fototeknisk verksamhet, deltaga i utställningar och annat med foto, film och video förenlig verksamhet samt projektledning, design, reparation och underhåll inom ROT-området, samt komplettera med konsultativ verksamhet inom områderna organisationsutveckling, markands- föring, försäljning och annan därmed förenlig verksamhet inom området personalutbildning, samt därutöver äga och förvalta fast och lös egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.