AVIAREPS AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva agentur och representationsverksamhet för flygbolag i linjetrafik samt charterflygbolag. Verksamheten skall innefatta marknadsföring, den aministrativa handläggningen av biljettförsäljningen, public relations samt övriga försäljningsaktiviteter. Genom sin reserveringsservice skall bolaget förmedla de representerade flygbolagens tjänster, såväl frakt- som persontransporter, samt även förmedla hotellogi. Därutöver kan bolaget äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AVIAREPS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är AVIAREPS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1988-08-15 så skapades AVIAREPS AB och företaget är har F-skattsedel AVIAREPS AB har haft det sedan 1994-01-01.

AVIAREPS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556330-6322 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är AVIAREPS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AVIAREPS AB så går det att nå dem via telefon på 08-54525939 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AVIAREPS AB är Riddez, Paul Michel som är född 1956 och har titeln Extern VD, Gaebler, Michael Dietmar Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kothe, Hans Rainer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kuechler, Oliver Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.