Projektengagemang i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Projektengagemang i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Projektengagemang i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Per Arne som är född 1952 och har titeln VD, Göransson, Per Gunnar som är född 1953 och har titeln Vice VD, Gustafsson, Per Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Per Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertfelt, Bertil Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Enlöf, Lars Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotLönneberg, Linda Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenadler, Lars Ingemar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotLevin, Per Arne Allan som är född 1954 och har titeln SuppleantMoström, Björn Stefan som är född 1963 och har titeln SuppleantNilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln RevisorHummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Projektengagemang i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Projektengagemang i Stockholm AB på telefon 08-52206900.

Bolaget ska bedriva teknisk och administrativ konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Projektengagemang i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Projektengagemang i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Projektengagemang i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Projektengagemang i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Projektengagemang i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Per Arne -Göransson, Per Gunnar

Projektengagemang i Stockholm AB har 556330-2602 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.