Cat Leasing & Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

Cat Leasing & Trading Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Cat Leasing & Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cat Leasing & Trading Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-06-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rindög. 44, 115 58, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cat Leasing & Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6636779.

Stockholm arbetar för att bolag som Cat Leasing & Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cat Leasing & Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva leasing av bilar och inventarier samt textiltrading ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cat Leasing & Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cat Leasing & Trading Aktiebolag och det är följande personer, Brazda, Tomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Montonen, Marja-Leena som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Ulf som är född 1943 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cat Leasing & Trading Aktiebolag är 556327-7192.