Advokat Gunilla Judell AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Advokat Gunilla Judell AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Advokat Gunilla Judell AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Advokat Gunilla Judell AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556324-4721.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7740540 alternativt besöka eller skicka post till Advokat Gunilla Judell AB på följande adress Sjödalstorget 9, 141 47, Huddinge.

Advokat Gunilla Judell AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Advokat Gunilla Judell AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Gösta Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse bedriva advokatverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.