Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Stockholm. I Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerberg, Torsten Dag Hjalmar som är född 1942 och har titeln VD, Åkerberg, Torsten Dag Hjalmar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Dick Edvin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag på telefon 08-310345.

Bolaget skall bedriva planering och reklam inom marknadsföring inom tjänstesektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Planering och Reklam i Marknadsföring Torsten Åkerberg Aktiebolag har 556324-2295 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.